1. Cum funcționează generatorul electric alimentat cu apă plată/potabilă și ce utilizări poate avea? 

 

Este construit prin combinarea unor invenții brevetate dar și în curs, ale românului Iuliu Ionescu - un generator electric alimentat cu apă plată/potabilă fără adaos de acizi, baze, săruri (Brevetele sun afișate pe prima pagină) și chiar medaliat cu aur în SUA. Noile modele nu generează hidrogen și oxigen ci doar curent electric. Dacă se dorește, se poate face să genereze hidrogen și oxigen.

Nu are piese în mișcare, nu scoate zgomot sau gaze poluante. Este o energie verde, poate fi catalogată ca regenerabilă, dintr-un proces reversibil.

Este compus din bazinul cu apă și electrozi, un circuit electronic care generează o anumită frecvență și formă de semnal care stimulează producția de energie pe termen lung iar la final – LED-urile pe post de consumator.

Principiul constă în mai multe sincronii (unii le numesc rezonanțe), între forme, structuri, dimensiuni, ale componentelor interne și circuitul electronic cu frecvență și formă de semnal, prin care se potențează generarea de energie electrică ecologică, pe termen lung, chiar ani de zile.

Nu a existat până acum un aparat asemănător pe piața mondială.

Dacă nu se îndeplinesc aceste sincronii, generatorul nu este eficient pentru că ar putea genera puțin și pe termen scurt, așa cum se epuizează cele cu apă sărată. Nu s-ar putea vorbi de ani de zile de funcționare. Pe de altă parte ar trebui un generator mult mai mare și scump pentru a genera aceeași cantitate de energie.

Gama de produse pe baza acestui principiu, poate fi imensă: de la breloc de chei, lumânări decorative, lămpi de grădină, alte decorațiuni luminoase, mișcătoare, muzicale, panouri publicitare, până la baterii de mașină, alte generatoare de uz casnic/industrial și chiar mașini cu motor electric și cu apă în rezervor.

 

 

2. De ce este mai avantajos decât ”free energy sau energie gratuită”?

 

La nivel mare (uz casnic/industrial), este superior conceptului de energie gratuită, pentru că pe lângă energia electrică gratuită, produce și un profit în bani foarte important în sensul că scoate un reziduu (oxidul) mult mai valoros decât materia primă (metalul). Anodul care se oxidează și poate fi înlocuit periodic, poate fi chiar de fier iar oxidul de fier este de câteva ori mai scump decât fierul. Tabla de fier costă 2 lei/kg în China și 4 lei/kg în România iar oxidul de fier este 15 lei- 20 lei- 30 lei/kg, adică un profit foarte mare.    În general oxizii sunt mai scumpi decât metalul respectiv, pentru că în industrie se obțin cu mare consum de energie iar în acest tip de generator, se obțin cu generare de energie electrică fără niciun consum de energie.

La nivel mic (decorațiuni- și fără reciclarea reziduului ), energia este de zeci ori mai ieftină decât din baterii dar și ecologică! Cu o lamelă metalică (chiar și de fier) de câțiva centimetri lungime și lățime care costă sub 1 leu, poate sta un LED aprins continuu, un an sau mai mulți ani! Dacă am aprinde acest LED cu baterii, ar costa zeci sau sute de lei.

 

 

3. Ce asemănări/compatibilități are cu ființele vii și mediul înconjurător?

 

Generatorul cu apă funcționează pe principiul ființelor vii, în sensul că folosește aceleași elemente și anume: MEDIUL natural, PĂMÂNTUL (mineralele-electrozii metalici), APA, AERUL, FOCUL și generează ENERGIE (MIȘCARE). Ca și plantele sau animalele, fără unul din aceste elemente, generatorul nu poate funcționa! Menționez că animalele ierbivore își iau ”Pământul” (adică mineralele) din plante iar carnivorele își iau ”Pământul” din animalele ierbivore.

Fiind o energie verde, sunt persoane care au meditat la lumina acestui aparat și au relatat o stare benefică deși se pot face speculații că sunt păreri subiective.

Pe de altă parte, verificări pe plante de apartament cum ar fi Aloe Vera și Dieffenbachia (Trestia de zahar sălbatică), au demonstrat creșterea de câteva ori mai rapidă, mult mai înalte și mult mai groase dar și mai sănătoase (frunzele devenind mai verzi și mai mari) dacă sunt udate periodic cu apă din generator. Implicit ar trebui să se observe niște efecte benefice și la animalele care consumă aceste plante. Este foarte probabil să acționeze energizarea și restructurarea moleculei de apă în câmp energetic, asemănător cu restructurarea / energizarea apei în piramide.

Cu siguranță în urma cercetărilor, se vor găsi mult mai multe plante, alimentare, medicinale, industriale, etc., care pot fi stimulate cu apa rezultată din acest tip de generator și de ce nu, pești, animale sau chiar oameni.

Dacă facem o comparație cu alte surse de energie de pe piață, generatorul cu apă ajută mediul, în timp ce altele, distrug mediul!

 

 

4. Ce avantaje are față de stocarea energiei solare în hidrogen sau acumulatori?

 

Poate fi considerată, o nouă metodă originală, indirectă, de stocare a energiei solare în metal nepoluantă și durabilă nelimitat în timp, comparativ cu acumulatorii care sunt poluanți și limitați în timp chiar dacă sunt nefolosiți sau comparativ cu încercările de stocare a energiei solare în hidrogen (prin electroliza apei), care este foarte periculos atât pentru depozitare cât și pentru utilizare având mai multe limite.

Cu ajutorul energiei solare de vara, se pot produce electrozii metalici în cuptoarele cu inducție electromagnetică iar iarna introducând electrozii în acest generator sub forma unor casete înlocuibile, se generează energie. Procesul este reversibil în sensul că din oxidul rezultat se pot reface electrozii! Cu ajutorul generatorului cu apă, se poate asigura supraviețuirea speciei umane (și altele) în buncăre atomice timp de 1000 ani și peste. La un război atomic sau cataclism natural, vor fi distruse toate centralele energetice. În cazul generatorului cu apă, energia se stochează sub formă de metal sub pământ și rezistă aproape nelimitat în timp, față de acumulatori. Se poate folosi și în mine, cosmos, alte planete, etc. Poate genera și oxigen sau hidrogen dacă este nevoie.

 

 

5. Putem face teoretic, o paralelă la fuziunea la rece?

 

Ca o paralelă la fuziunea la rece care nu este periculoasă precum fuziunea fierbinte, se poate spune că generatorul cu apă realizează o ardere la rece autoîntreținută de circuitul electronic și total nepericuloasă. Se realizează oxidarea accelerată și autoîntreținută a anodului ca și în cazul arderii fierbinți dar fără pericol de incendiu, fără emisii de gaze poluante - monoxid/dioxid de carbon, fără radiații, și procesul este reversibil - adică ne putem gândi la energie regenerabilă!

 

 

6. Ce alte caracteristici importante mai are?

 

Atât pentru generatoarele mici (gen decorațiuni) cât și mari, electrozii pot fi înlocuibili. Se poate schimba o casetă cu electrozi (anodul care se oxidează), în timp ce catodul și restul generatorului poate funcționa, teoretic, nelimitat. Este posibil să ajungem, ca în loc să ”băgăm lemne/cărbuni în sobă", putem să schimbăm caseta cu electrozi dar fără noxe sau pericol de incendiu / explozie.

În niciun caz nu poate fi comparat cu pilele cu apă sărată pentru că la o producție de masă, apa sărată deversată poate ajunge în pânza freatică, corodează puternic metalele toxice din sol iar izvoarele devin nepotabile pentru animale și oameni. În apele curgătoare de suprafață, schimbă salinitatea și PH-ul apei și vor fi distruse flora și fauna – tot ecosistemul. Pur și simplu, lasă deșert în urmă! Pe de altă parte pilele cu sare, funcționează un timp foarte scurt – deci nu putem vorbi de ani de zile ca în cazul generatorului cu apă plată/potabilă.

Pentru cei interesați de principiul și caracteristicile acestui tip de generator și vor să achiziționeze un astfel de aparat, vă rog să vizitați pagina de ”Produse” a acestui site.

 

Mai jos, răspundem la următoarele întrebări:

 

1. Cum funcționează generatorul electric alimentat cu apă plată/potabilă și ce utilizări poate avea?

2. De ce este mai avantajos decât ”free energy sau energie gratuită” ?

3. Ce asemănări/compatibilități are cu ființele vii și mediul înconjurător?

4. Ce avantaje are față de stocarea energiei solare în hidrogen sau acumulatori?

5. Putem face teoretic, o paralelă la fuziunea la rece?

6. Ce alte caracteristici importante mai are?

 Caracteristici  Generator

Grigore Tocilescu nr.2

Pitești, 110260

ecoinvent2015@gmail.com

+40 749 66 22 66

Pagină web realizată în programul pentru creare site-uri, WebWave.